Eurovitegroup

Eurovitegroup B-to-B communicatie
De Eurovitegroup is zowel importeur, agent, fabrikant als investeerder. Als importeur distribueert de Eurovitegroup keramische wand-, mozaïek- en vloertegels in combinatie met klein sanitair. Voor een aantal met name Italiaanse fabrieken treedt de Eurovitegroup ook op als agent. Daarnaast is de Eurovitegroup fabrikant van tegellijmen, voegmortels, behanglijmen en schoonmaakmiddelen en produceert zij naast het eigen merk Foby ook een breed scala aan Private Label (huismerk) lijmen, reinigingsartikelen en DHZ-producten.

Ontwikkelen nieuwe communicatiestrategie
Voor dit prachtige bedrijf ben ik momenteel actief om een nieuwe communicatiestrategie te ontwikkelen. En niet alleen de strategie. De Eurovitegroup is zich in hoog tempo aan het ontwikkelen. Hierbij worden grote en belangrijke strategische keuzes gemaakt. Door hier actief bij betrokken te zijn kan ik niet alleen mijn kennis als communicatiespecialist inzetten, maar vooral ook mijn kennis en ervaring als ondernemer.
Uitingen waaraan ik nu o.a. werk is de nieuwe Foby+ website (www.fobyplus.nl) met bijhorende social media campagne en het ontwikkelen van visual-ID’s voor de nieuwe entiteiten Eurovite Lijmfabriek en Gebo Groothandel.