En Co

Professionals just like me. Een kleine selectie van creatieven waarmee ik graag blijf werken.

Hans Beintema

Concept & Copy

Hans gaat tot het gaatje. Met als resultaat: creatief werk dat werkt. Tot 2006 voor grote bureaus. Voor grote en kleine merken. Daarna freelance. Voor bureaus of rechtstreeks voor bedrijven en ondernemers. Van retail tot financiële dienstverlening. En van fast movers tot (semi)overheid. Campagnes en copy. Thematisch en activerend. Online en offline. Een mooi voorbeeld? De SPAR campagne.

en Co

Fransje Calf

Concept & Art Direction

Jong creatief brein. Komt elke keer met onverwachte concepten. Samen hebben we de afgelopen jaren vauit MOHRamsterdam, verschillende concepten mogen bedenken voor fashion klanten als bijvoorbeeld van Den Assem schoenen en Kleertjes.com. Zowel voor de fotografie als de commercial ontwikkelden we samen het totale concept, het storyboard en waren we verantwoordelijk voor zowel de regie op de set als de final edit.

Concept - creation - fantasy - young - unexpected - photo - video

Henk Seelt

Concept & Art Direction

Een vlijmscherpe conceptdenker die denkt vanuit ondernemerschap. Met een neus voor brand identity en typografie. Henk zegt: liever een scherp schurend concept, dan een mwaah ideetje. Een mooi voorbeeld: de SPAR campagne.

Henk is een creative director die graag de randjes op zoekt ‘in the box’ of, nog beter, ‘out of the box’. Dat deed hij in het verleden al bij o.a. Office, Eigen Fabrikaat en DDB Amsterdam. En nu als freelancer.’

en Co

Ciska van Grootveld

(personal) stylist

Haar doel is om personen en merken te helpen hun (merk)persoonlijkheid en ambities zichtbaar te maken. Samen zetten we verschillende merken op de kaart, zoals bijvoorbeeld het fotografie concept dat we voor Nolten schoenen ontwikkelden. High-end merken op herkenbare wijze gepresenteerd. Thematisch en altijd op de trend.

Monique Nardten

Art Director

Houdt zich vooral bezig met het concepten en vormgeven van magazine’s, brochures, folders, advertenties en POS plus het bedenken van fotografieconcepten voor mode en retail klanten. Samen hebben we al vele concepten ontwikkeld. Het meest recentelijk zijn de verschillende vormgeving en fotografie concepten voor de fashion formule Van Uffelen mode.

Concept - moodboards - trends - kleuren - locaties - modellen - fotografie begeleiding - art direction
en Co